Tit Bonač

Tehnična in organizacijska asistenca
Fotograf
Tit Bonač
"Slika, ki si jo zajel s fotoaparatom, je domišljija, ki jo želiš pričarati z realnostjo." 
(Scott Lorenzo)

Tit Bonač je svojo fotografsko pot pričel leta 2008 z nakupom prvega resnejšega digitalnega fotoaparata.  Ni dolgo trajalo preden je združil svojo ljubezen do fotografije in glasbe ter v lastni režiji začel slikati koncerte in zabave. Njegovo delo je opazil znan slovenski DJ, ki mu je dal priložnost, da zanj fotografira v klubih in na glasbenih dogodkih tako širom Slovenije kot tudi v tujini.  Leta 2011 je postal hišni fotograf v enem večjih ljubljanskih klubov in začel sodelovati s številčnimi glasbeniki, organizatorji dogodkov ter turističnimi agencijami. Njegove slike so opazili tudi pri nemški fotografski reviji Pictures – Das Foto Magazin, kjer so jih tudi objavili z njegovimi nasveti o fotografiji nočnega življenja.
Leta 2011 je v fotografijo vpeljal še eno svojo strast, ljubezen do avtomobilov in motoršporta ter začel pokrivati različna avtomobilska srečanja, dogodke in dirke.  Od leta 2015 sodeluje kot uradni fotograf pri Adria Drift seriji, kjer pokriva dogodke širom Slovenije, Avstrije, Madžarske, Hrvaške in Srbije. Njegove slike avtomobilističnh dogodkov so deljene in občudovane širom sveta.
Zadnja leta je njegov fokus iz koncertov in nočnega življenja prešel v bolj poslovne vode. Tako fotografsko pokriva večje sejme in kongrese ter sodeluje z večjimi multinacionalkami kot tudi manjšimi podjetji, za katere pokriva seminarje, sejme, predstavitve izdelkov, dobrodelne dogodke, božično-novoletne zabave, team buildinge in otvoritve novih poslovnih lokacij.