PREDAVANJA
Studio je izvrsten prostor za izvedbo predavanj. V Beli dvorani se tekom leta zvrstijo številna strokovna in poljudna predavanja ter motivacijski večeri. Prav tako lahko prostor za svoje predavanje ali strokovne delavnice najamete vi.

PREDSTAVITVE
Ste izdali svojo knjigo? Morda imate čudovito potopisno predstavitev v besedi in sliki? Želite poslovnim partnerjem predstaviti svoje dosedanje delo? Bela dvorana je več kot primerna za tovrstne predstavitve. Naši ekipi lahko prepustite celotno organizacijo.

DOGODKI NA KLJUČ
po dogovoru
Naj namesto vas prevzamemo stres in odgovornost organizacije celotnega dogodka. Organiziramo vam popoln dogodek, pa naj bo to predavanje, okrogla miza, tiskovna konferenca, zabava ali družabno srečanje.

PROMOCIJA IZDELKOV
Po dogovoru
Za uspešnost je potrebna učinkovita promocija. Naši prostori se lahko spremenijo v predstavitveni prostor, kjer bodo vaši izdelki zažareli.

CATERING - POGOSTITEV
Želite na svojem dogodku večjo pogostitev ali malico? V Studiu Železna se zavzemamo za zdrav način življenja, zato imamo v ponudbi možnost veganske in presne pogostitve do 30 oseb. Meni se ustvari po predhodnem dogovoru.

STROKOVNI TEAM BUILDING
Intenzivna izkušnja na Železni - navdahnjeno, ustvarjalno, izjemno! S priznanimi strokovnjaki in uveljavljenimi delavnicami gradimo na poslovni podobi, zadovoljstvu, dobrem počutju in uspešni komunikaciji v kolektivu.


Dodatna ponudba
  • oblikovanje pričeske
  • stajling
  • dodatne fotografije
  • tisk in okvirjanje fotografij