DRUŽINSKI PORTRET

Kdaj ste bili nazadnje skupaj na fotografiji z vsemi člani vaše ožje ali širše družine? Kolikokrat ste si že obljubili, da boste poskrbeli za vaš družinski portret in s tem spomin, ki bo trajal večno? Želite ovekovečiti trenutek družinske sreče zase, za svoje otroke, vnuke, pravnuke?


Družinska fotografija je najlepši spomin in čudovito darilo. Že od nekdaj so družine rade ovekovečile svojo podobo. Sprva so si to lahko privoščili le najbogatejši, ko so jim slikarji ustvarili prave umetnine. S prihodom fotografije pa je to postala skorajda nekakšna tradicija. Družine povezujejo spomini. Vaša odločitev je, katere spomine boste večkrat priklicali na plano. Dovolite, da jih ustvarimo skupaj z vami in za vas. Družinsko fotografiranje v Studiu Železna je nepozabna izkušnja tako za celotno družino kot za vsakega člana družine posebej. Odločite se lahko za fotografiranje v studiu ali v naravi. Fotografiranje v studiu omogoča veliko kreativnosti z dodanim umetniškim pristopom, fotografiranje v naravi pa ima drugačen čar, saj je lokacija izbrana na podlagi vaših želja in idej. 


Imate morda nadobudne malčke in vas je strah, če samo pomislite, da jih morate pripraviti, da sodelujejo pri fotografiranju? Brez skrbi, to lahko prepustite naši ekipi, ki poskrbi za igro in animacijo. Obljubimo vam, da bodo tudi najbolj živahni otroci prisluhnili in sodelovali. 


Imate morda zelo številčno družino in dvomite, kako vse ujeti na skupno fotografijo? Prednost našega foto studia je, da je zelo prostoren in sprejme tudi večje skupine ljudi. Posebej se potrudimo, da prav vsak posameznik zasije v svoji najlepši luči, tako da je družinski portret popoln. 


Radi ustvarjate unikatne in personalizirane praznične voščilnice? Foto božično-novoletna voščilnica z družinskim portretom je lahko res nekaj posebnega na skrbno pripravljeni sceni in z izbranimi rekviziti. 


Morda pa bi želeli veliki družinski portret, ki bo krasil vaš dom? Zaupajte nam svoje želje in uresničili jih bomo skupaj z vami. Kakovostne fotografije lahko razvijemo in natisnemo v poljubnih formatih.


Družine povezujejo spomini. Vaša odločitev je, katere spomine boste večkrat priklicali na plano. Dovolite, da jih ustvarimo skupaj z vami in za vas.


GALERIJA: https://www.zelezna.si/galerija/druzinski-portret



-studijsko fotografiranje z asistentom 

-večerni make up za štiri osebe, dva odrasla in dva otroka

-izbiro in obdelavo dveh končnih fotografij

Nazaj